İffet 23.Bölüm izle

iffet 23.Bölüm izle 17 Mart 2012,İffet 23.Bölüm,İffet 23.Bölüm full izle,İffet izle,İffet son bölüm izle,İffet canlı izle,İffet hd izle,İffet full izle

Yorumlar 5 Yorum
  • DarkangelMisafir

    bukadar igrenclik olamaz ya resmen dizide islenen bir sucu ört bas ediyorlar kadinin tecavüze ugramasi bununda affedilmesi bile igrenc. Kadinin onurunu dizide bile ayaklar altina aliyorlar iffette evlendi bitti sokakta babasi öldüresiye döverken cemil neredeydi? kirsin bacagini otursun kocasinin dizinin dibinde onun o haline ali ihsan da bakarak gitti yaseminle boynuzlatti hepsi birbirini boynuzlatiyo pis bir dizi izlemicem artik.

  • blankTuğbaMisafir

    cemil cok hatalar yaptı ama iffete karsı gercek sevgisini şimdi göstermeye basladı. artık bi an evvel iffetle cemilin bir araya gelmesini istiyorum.ali ihsanda sacmalamaya basladı yaseminle birlikte olması sacmaydı.cemil bi zamanlar yaptığı hataları telafi edecek biliyorum gercekten cok pişman…..

  • blankhaticeMisafir

    artık bu dizide cemil ve iffetin yollarını ayırması gerekiyor üstelik ali ihsan da yaseminle olmaktan bir gün pişman olcak bak göreceksiniz rezil bir dizi yaaaaaaaaaaaaa

  • blankfilizMisafir

    bunlarin ikiside cok ahlaksizlar ya

  • blankfilizMisafir

    artik bu diziyi izlemeyecegim insan kadinligindan utaniyor tecavüzden sonrada ona neler yapti babasi kaatil olacakti hala onun pesinde ve adamda ondan yüz buluyorda pesinde birde sevgiden bahsediyorlar.midem bulaniyor artik insanda gurur olur biraz.